Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

een boek publiceren in 7 stappen


Heeft u er wel eens over gedacht een boek te publiceren in eigen beheer? Bookprinting-on-demand maakt dat betaalbaar, ook voor hele kleine oplages. Zelfs 1 exemplaar is mogelijk.

 

Publiceren in eigen beheer is leuk en spannend, maar er komt heel wat bij kijken. Naast auteur ben je ineens ook de uitgever van jouw boek. En dan moet je niet alleen nadenken over de inhoud, maar ook over de vormgeving, kostprijs en verkooppijs, distributie, promotie, etc. Ons stappenplan maakt het eenvoudiger. Lees daarom het hele stappenplan door voor een succesvolle uitgave! (klik hier voor gratis toezending per post) <<< Link voor gratis toezending werkt op het moment niet. Ga direct naar onderstaand mailadres. 

Mail voor stappenplan direct naar:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Al bekend met deze info? Ga dan rechtstreeks naar de prijslijst.
Stappenplan gelezen en toch nog vragen? Bel ons gerust even !

Telephone: 085-489 60 30 

stappenplan per post ontvangen?

Klik hier en wij sturen je het stappenplan in pocket-vorm toe. Deze pocket is ook meteen een voorbeeld van de verschillende mogelijkheden. Van elke serie is een afdrukvoorbeeld opgenomen, zodat je de verschillende opties eenvoudig kunt vergelijken.

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!