Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

1. soort boek & prijs

 


Bekend met onderstaand verhaal? Ga dan rechtstreeks naar de prijslijst ...
Stappenplan liever in boekvorm per post ontvangen? Vraag hem gratis aan.De uitvoering van jouw boek is een belangrijke factor voor o.a. vormgeving, verkoopprijs, distributie, etc. Daarom is het handig in een vroeg stadium over de volgende zaken na te denken:

 • formaat: een groter boek is duurder dan een klein boek. Daar staat tegenover dat je in een groter boek meestal minder pagina's nodig hebt. Wij kunnen je niet vertellen hoeveel woorden er op een pagina gaan, omdat dit afhankelijk is van lettertype, regelafstand en witmarges. Je zal dit dus zelf moeten testen. In de praktijk blijkt dat het verschil in kostprijs tussen een groter of kleiner formaat per saldo niet zo groot is. Laat daarom de keuze van het formaat vooral afhangen van je smaak en doelgroep!
 • kleurgebruik: Het gebruik van kleur in het binnenwerk maakt een boek aanzienlijk duurder. Als je een boek geheel full color laat printen in een kleine oplage, wordt de winkelprijs vaak te hoog, waardoor je er simpelweg minder verkoopt. Bedenk dus vooraf of het kleurgebruik echt noodzakelijk is. Overweeg eventueel om slechts een paar pagina's in kleur te printen (alleen mogelijk bij de pocket berlijn) of over te stappen naar offset drukwerk (pocket newyork: bij een grotere oplage is het prijsverschil kleiner).
  De omslag van al onze boeken wordt overigens standaard full-coloruit gevoerd. Dat heeft verder geen invloed op de prijs.
 • printen of drukken? Bij ons kan het allebei. 
  Digitaal printen is heel geschikt voor publiceren in een kleine oplage. Zelfs een oplage van één exemplaar is mogelijk. Onze klanten kiezen om verschillende redenen voor printen. Soms is het boek alleen bedoeld voor een kleine doelgroep (bijvoorbeeld familie-albums). In andere gevallen durft men geen risico te nemen met een grote voorraad omdat de inhoud vaak wijzigt (handleidingen en studieboeken) of is er simpelweg een beperkt budget om mee te starten (dichtbundels, romans en reisverhalen). 

  Offset drukwerk is voordelig bij een grote oplage (bijvoorbeeld pocket antwerpen en pocket new york). De prijs per boek is dan veel lager, maar je loopt wel het risico met een grote vooraad te blijven zitten. Al onze prijzen staan op deze site, dus je kunt zelf eenvoudig uitrekenen bij welke oplage je over moet stappen naar drukwerk. Dit is afhankelijk van de uitvoering van je boek, maar vanaf +- 250 stuks is het handig dit even te checken!

 

Wij werken met standaard-producten. Daardoor kunnen we de prijs lager houden. Je vindt de verschillende soorten boeken met alle prijzen in het producten-overzicht aan de linkerzijde onder het kopje "pockets en boeken ".

 

Je kunt onze product-series globaal verdelen in de volgende soorten:

 • zwartwit binnenwerk met standaard-laserprint (series oslo en alaska)
 • zwartwit binnenwerk met luxe print, waarbij kleurenpagina's toegevoegd kunnen worden (serie berlijn)
 • binnenwerk full color print (series londen, oxford en reims)
 • offset drukwerk voor grotere oplages (serie antwerpen voor zwartwit en serie new york voor full color)

Het is belangrijk een keuze te maken voordat je begint aan stap 3 (vormgeving). Kiezen toch moeilijk? Bel ons gerust even!

 

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!