Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

2. tekst en inhoud

Je publiceert in eigen beheer, je bent dus ook zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van het boek.

 

controleer je eigen werk

Wij beoordelen aangeleverde bestanden niet op stijl, spelfouten, leesbaarheid of juridische consequenties. Onze medewerkers verrichten dit werk niet, zij zijn hiertoe niet opgeleid. Het is dus van het grootste belang dat je zelf het hele boek goed nakijkt (of door een redactiedienst laat nakijken) qua tekst, voordat je dit bij ons aanlevert. Correcties in een later stadium kunnen kostbaar zijn en de publicatie vertragen. 

 

redactiedienst

Het is verstandig alle teksten te laten nakijken door een externe redactiedienst. Doe dit dan VOORDAT je het boek laat opmaken/vormgeven (anders heeft de vormgever dubbel werk). Er zijn op internet vele redactiediensten te vinden met verschillende prijsstellingen. Vraag altijd vooraf offerte bij het desbetreffende buro, zodat over de prijs geen misverstanden kunnen ontstaan. De site http://edits33.wordpress.com geeft bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van diensten en prijzen op dit gebied.

 

auteursrecht

Wij zijn NIET de uitgever van jouw boek. Dat ben je zelf. Alle rechten op het boek rusten dus bij jou als opdrachtgever. Als je afbeeldingen, teksten, etc van derden gebruikt, is het verstandig even de wetgeving over auteursrecht na te kijken op www.auteursrecht.nl. Het "lenen" uit andermans werk kan namelijk juridische gevolgen hebben voor jou als uitgever.

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!