Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

3. vormgeving

Het boek zelf opmaken of dit uitbesteden? Het is allebei mogelijk.

Onze prijzen zijn gebaseerd op aanlevering van een printklaar pdf-document. De voordeligste oplossing is dus zelf het boek vormgeven en het bestand daarna omzetten naar PDF. De exacte aanlever-instructies verschillen per product (afhankelijk van soort boek, formaat en aantal pagina's). Deze aanlever-instructies vind je door in de prijslijst bij het product van jouw keuze op het ikoon  te klikken. Het niet opvolgen van deze instructies kan vertragingen en/of extra kosten met zich meebrengen.

   

werken met ms-Word

Indien gewenst kun je voor de opmaak van het binnenwerk gebruik maken van eenvoudige MS Word-sjablonen. Deze vind je bij de aanlever-instructies.

 • deze Word-sjablonen zijn NIET aflopend (kunnen dus NIET gebruikt worden als u tot de rand van het papier wil printen).
 • Word werkt met RGB-kleuren, hetgeen enorme kleurverschillen veroorzaakt. Gebruik Word  daarom liever niet voor full color boeken of boeken die offset gedrukt worden. Gebruik voor dat soort boeken een grafisch pakket (bv Indesign).
Zet altijd alle Word-bestanden om naar PDF voor printklaar aanleveren! Aanleveren in MS Word is zeer onverstandig. Ook al ziet het er op je eigen PC en beeldscherm prachtig uit, zodra wij het bestand openen verspringen automatisch allerlei instellingen en klopt er niets meer van. Het vervelende is dat wij niet weten hoe het boek er voor die verschuivingen uitzag en dus niets kunnen corrigeren. Dit kunt je oplossen door eenvoudig zelf een PDF te maken van uw bestanden. 

  

aanleveren als PDF

Andere bestandsformaten kunnen wij NIET inlezen. Lever uw bestanden aan als PDF (fonts embedded). Er is gratis software beschikbaar om vanuit ieder programma uw bestanden op eenvoudige wijze om te zetten naar PDF.

 • ga naar www.pdf995.com
 • download het gratis programma en installeer het
 • ga naar " afdrukken"
 • u vindt de pdf-driver vervolgens tussen uw printers
 • stel de specs goed in (papierformaat en resolutie 300 dpi)
 • als u op afdrukken klikt, zal de pdf995-driver een pdf maken in plaats van een printje. 

  

boek laten opmaken door een vormgever

Als je de aanlever-instructies niet begrijpt, kun je het boek ook door één van onze vormgevers laten opmaken.

 • opmaak omslag op basis van sjabloon: 50,-
 • opmaak omslag geheel eigen ontwerp: 150,-
 • opmaak binnenwerk op basis van tekst-sjabloon: 300,-
 • opmaak binnenwerk op basis van illustraties-sjabloon: 400,-
 • opmaak binnenwerk geheel eigen ontwerp: prijs afhankelijk van uw wensen.
Voor bovenstaande prijzen gaan wij ervan uit dat je alle teksten (word) en illustraties (jpg) digitaal aanlevert. Lever altijd alles tegelijk aan om verwarring te voorkomen. Je ontvangt een digiproef van de opmaak (pdf per email) voordat we gaan printen of drukken. Controleer deze goed, want na akkoord op de digiproef zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in de tekst of lay-out. Naar aanleiding van de digiproef kun je nog 10 taal- of spelfouten kosteloos laten corrigeren. Het is beslist NIET de bedoeling dat wij een compleet nieuw bestand aangeleverd krijgen, want dan moeten wij de complete opmaak opnieuw doen (de extra uren worden dan in rekening gebracht).  

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!