Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

4. ISBN en barcode

ISBN

Dit nummer is met name belangrijk voor auteurs / uitgevers die hun boeken via de boekhandel of groothandel willen verkopen. Boekhandels kunnen via een database op basis van het ISBN altijd de uitgever (jijzelf dus) achterhalen en boeken bestellen. Je kunt eerst een eigen aansluitnummer (uitgeversaanduiding) aanvragen, zodat jouw gegevens bekend zijn in het systeem. Vervolgens vraag je voor iedere titel een ISBN aan. Ieder boek krijgt dus een uniek nummer. De eenvoudigste en snelste manier is via het formulier op de site van het bureau ISBN. Vergeet niet een adreswijziging te sturen naar het Bureau ISBN als je ooit verhuist!

Bureau ISBN
Postbus 360
4100 AJ Culemborg
0345-475 855
www.ISBN.nl

   

barcode

Een streepjescode is handig (soms vereist) voor verkoop in de boekhandel en moet aan een aantal eisen voldoen. Wij kunnen je een barcode in EPS toezenden, welke je kunt toevoegen aan de omslag. Dit kost € 15,- per titel.

  • De streepjescode wordt gemaakt op basis van het ISBN. Dit nummer moet dus bekend zijn voordat we hieraan kunnen beginnen.
  • Door middel van een barcode kan een boekhandel het boek bij de kassa scannen en zijn alle gegevens (zoals prijs etc.) meteen bekend. 
  • Gebruik het bestandsformaat EPS voor het beste resultaat. Gebruik bij voorkeur géén JPG, want deze zijn minder scherp en kunnen problemen geven bij het scannen. Barcodes mogen niet vervormd of geschaald worden. Onze barcodes worden aangeleverd met een wit vlak als achtergrond. Dit witte vlak is nodig voor de scanner en mag dus niet verwijderd worden.
  • Hou er rekening mee dat een aantal grotere boekhandels boeken zonder barcode weigert. In sommige gevallen kan het boek achteraf voorzien worden van een barcode-sticker, maar dit is duurder én niet bepaald fraai.

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!