Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

7. promotie

Publiciteit zoeken voor jouw boek is niet alleen goed voor de verkoopcijfers, het kan ook een leuke bezigheid zijn, waardoor je bovendien als schrijver groeit. Denk hierbij aan het organiseren van een boekpresentatie, maar ook aan het bezoeken van literaire café’s, voordragen uit eigen werk in de plaatselijke bibliotheek, het onderhouden van een eigen internetsite, etc.

 

Koninklijke Bibliotheek

Wie een ISBN aanvraagt, krijgt het verzoek van de KB (Koninklijke Bibliotheek) te Den Haag om één exemplaar toe te zenden. Dit is niet verplicht, maar wel leuk voor het nageslacht. Jouw boek wordt dan ook vermeld op hun site.

Koninklijke Bibliotheek
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
070 - 3140310
www.kb.nl

   

De Nederlandse Bibiotheekdienst (NBD)

Dit is de centrale inkooporganisatie voor de Nederlandse bibliotheken. Zij beoordelen toegezonden boeken en geven de bibliotheken een aankoop-advies. Bij een positief advies, heb je kans dat bibliotheken jouw boek bestellen. Zij vragen overigens wel boekhandelskorting.

NBD/Biblion
Veursestraat 280
2265 CL Leidschendam

  

vermelding op boekenmijn.nl en boekwinkeltjes.nl

Vanaf 12 euro per jaar kun je jouw boeken verkopen via de website www.boekenmijn.nl. Je ontvangt bestellingen per e-mail. Verzending en facturering verzorg je zelf. De vermeldingen worden tevens doorgeplaatst op www.boekwinkeltjes.nl. De online winkel is eenvoudig zelf bij te werken. Kijk voor alle details even op hun site!

 

intekenlijst

Probeer je boeken te verkopen voordat deze daadwerkelijk geprint zijn. Met een intekenlijst beperk je het financiële risico. Je kunt dan immers vooraf al een inschatting maken van de vraag naar jouw boek. 

  

boektrailer & image teasers van Boekfactory

Een promotiemiddel om in te pluggen op diverse sociale media websites als facebook, hyves en twitter. Uiteraard kan je deze trailers ook op forums plaatsen, boekensites en andere websites. De image teaser is snel, efficiënt en mega modern. Zeer geschikt voor uitgevers met een beperkt marketing budget: www.boekfactory.nl
Klik hier voor een voorbeeld van een trailer of image teaser !

 

promo-items

Promo-items kunnen de verkoop ondersteunen. Diverse promo-items (zoals boekenleggers , flyers , posters of persberichten ) kun je voordelig bestellen viawww.DePrintservice.nl.

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!