Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

boek van de maand: achtbaan

Kjeld Bontenbal beschijft de laatste 83 duizelingwekkende dagen van het leven van zijn vrouw Cynthia.

Iedere maand selecteren wij een boek dat in eigen beheer gepubliceerd werd. Meestal is die keuze moeilijk. Deze maand niet.Van de vele boeken die wij de afgelopen jaren gedrukt hebben, was dit met stip het meest aangrijpende boek.

Laatst bijgewerkt op woensdag 29 mei 2013 08:08

Hits: 281

boek van de maand: Russel Start

  Martin van Zaanen schrijft een daverende ode aan de muziek en het leven.

Iedere maand selecteren wij een boek dat in eigen beheer gepubliceerd werd. Deze keer de debuutroman van Martin van Zaanen.

 

 

 

 

 

Russel Start

De muziekwereld kent ontelbare mysteries. Beatle Paul McCartney had de melodie van ‘Yesterday’ ineens in zijn hoofd zitten en geloofde niet dat het lied niet al bestond. Rolling Stone Keith Richards werd ’s ochtends wakker en had die nacht zonder dat hij het wist een wereldhit opgenomen. Hoe dat kan? Veel artiesten fluisteren over de raadselachtige muze. In ‘Russel Start’ krijgt die onverklaarbare verschijning een gezicht en een naam. De straatmuzikant is aanwezig op alle cruciale plekken waar muziekgeschiedenis werd geschreven. Toeval?


Start is een wandelende popencyclopedie, een ongrijpbare levenskunstenaar en een symbool van eeuwige hoop. Hij communiceert in songteksten:‘You can’t start a fire without a spark’.?Een ontmoeting met de zoekende Sally zorgt voor vonkjes en warmte. Het is het begin van een magisch avontuur dat wordt omgeven door de raadsels die ook de muziek beroeren. ?Wie is Russel Start? Bestaat hij eigenlijk wel?

Met dit ultieme voelgoedboek, dat de lezer meevoert naar het Den Haag aan het eind van de vorige eeuw, brengt Martin van Zaanen (1972) een daverende ode aan de muziek en het leven. Een moderne klassieker, net zo meeslepend als ‘Imagine’ en even aanstekelijk als ‘Club Tropicana’. Een mix van humor, wijsheid en inspiratie. En dat alles onder een steengoede beat.

Russel Start is voor € 12,50 (exclusief verzendkosten) te bestellen via www.russelstartpagina.nl
ISBN 978-90-816072-1-6?
http://twitter.com/RusselStart
auteur: Martin van Zaanen

Laatst bijgewerkt op dinsdag 19 maart 2013 10:19

Hits: 652

debuutroman: als moeders dochters worden

Een gooise vrouw, een moeder met kanker. Ik was even ongerust dat de titel van dit boek "komt een Gooise vrouw bij de dokter" had moeten worden. Maar debutante Suzette Maureen van Opzeeland overtrof alle verwachtingen.

 

als moeders dochters worden

Suzette Maureen van Opzeeland combineert in haar debuut-roman hoogtepunten met dieptepunten. Het is géén boek over de ziekte van haar moeder. Zij vertelt vooral het verhaal over haar eigen turbulente leven. Haar Gooise achtergrond, de hechte gezinsband, mannen, alles komt aan bod. Vanzelfsprekend heeft de ziekte van haar moeder een grote invloed op alle onderdelen van haar leven, maar er mag in dit boek ook gelachen worden. Door feiten en fictie vloeiend te combineren, heeft Suzette een boeiend epos neergezet.
 

Als drukker leer je een auteur meestal op een andere manier kennen. Je praat over papiersoort, planning en kosten. Vrij droog dus. Maar in dit geval was het vanaf het begin duidelijk dat dit een speciaal, heel persoonlijk project was. En na het lezen van dit boek, heb je het gevoel dat je Suzette écht kent. En ben ik stiekum een beetje nieuwsgierig naar waar nou precies de waarheid ophoudt en de fictie begint. Want het zijn vooral de kleine én grote persoonlijke details die de lezer vasthouden in het verhaal. De beschrijving van haar jeugd, die ietwat sprookjesachtig aandoet, maar duidelijk niet altijd makkelijk was, verklaart de innige band met haar moeder en broer. De machteloze woede over de soms gevoelloze ziekenhuis-mentaliteit is heel herkenbaar. Andere dingen zijn juist heel bijzonder en 100% Suzette.
 

Esther Kraaijenbrink, 4-6-2011

--------------------------------------------------------

Titel: Als moeders dochters worden
Auteur: Suzette Maureen van Opzeeland
Bestel dit boek via Bol.com voor 19,95

 

 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 19 maart 2013 10:19

Hits: 711

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!