Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

debuutroman: als moeders dochters worden

Een gooise vrouw, een moeder met kanker. Ik was even ongerust dat de titel van dit boek "komt een Gooise vrouw bij de dokter" had moeten worden. Maar debutante Suzette Maureen van Opzeeland overtrof alle verwachtingen.

 

als moeders dochters worden

Suzette Maureen van Opzeeland combineert in haar debuut-roman hoogtepunten met dieptepunten. Het is géén boek over de ziekte van haar moeder. Zij vertelt vooral het verhaal over haar eigen turbulente leven. Haar Gooise achtergrond, de hechte gezinsband, mannen, alles komt aan bod. Vanzelfsprekend heeft de ziekte van haar moeder een grote invloed op alle onderdelen van haar leven, maar er mag in dit boek ook gelachen worden. Door feiten en fictie vloeiend te combineren, heeft Suzette een boeiend epos neergezet.
 

Als drukker leer je een auteur meestal op een andere manier kennen. Je praat over papiersoort, planning en kosten. Vrij droog dus. Maar in dit geval was het vanaf het begin duidelijk dat dit een speciaal, heel persoonlijk project was. En na het lezen van dit boek, heb je het gevoel dat je Suzette écht kent. En ben ik stiekum een beetje nieuwsgierig naar waar nou precies de waarheid ophoudt en de fictie begint. Want het zijn vooral de kleine én grote persoonlijke details die de lezer vasthouden in het verhaal. De beschrijving van haar jeugd, die ietwat sprookjesachtig aandoet, maar duidelijk niet altijd makkelijk was, verklaart de innige band met haar moeder en broer. De machteloze woede over de soms gevoelloze ziekenhuis-mentaliteit is heel herkenbaar. Andere dingen zijn juist heel bijzonder en 100% Suzette.
 

Esther Kraaijenbrink, 4-6-2011

--------------------------------------------------------

Titel: Als moeders dochters worden
Auteur: Suzette Maureen van Opzeeland
Bestel dit boek via Bol.com voor 19,95

 

 

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!