Goedkoopste drukkerij :: Boek briefpapier, brochures, enveloppen, folders, flyers, visitekaartjes en posters.

Shop Cart

[ 0 ] Items
Go to checkout
 x 
Uw winkelwagen is momenteel leeg.

boek van de maand: Russel Start

  Martin van Zaanen schrijft een daverende ode aan de muziek en het leven.

Iedere maand selecteren wij een boek dat in eigen beheer gepubliceerd werd. Deze keer de debuutroman van Martin van Zaanen.

 

 

 

 

 

Russel Start

De muziekwereld kent ontelbare mysteries. Beatle Paul McCartney had de melodie van ‘Yesterday’ ineens in zijn hoofd zitten en geloofde niet dat het lied niet al bestond. Rolling Stone Keith Richards werd ’s ochtends wakker en had die nacht zonder dat hij het wist een wereldhit opgenomen. Hoe dat kan? Veel artiesten fluisteren over de raadselachtige muze. In ‘Russel Start’ krijgt die onverklaarbare verschijning een gezicht en een naam. De straatmuzikant is aanwezig op alle cruciale plekken waar muziekgeschiedenis werd geschreven. Toeval?


Start is een wandelende popencyclopedie, een ongrijpbare levenskunstenaar en een symbool van eeuwige hoop. Hij communiceert in songteksten:‘You can’t start a fire without a spark’.?Een ontmoeting met de zoekende Sally zorgt voor vonkjes en warmte. Het is het begin van een magisch avontuur dat wordt omgeven door de raadsels die ook de muziek beroeren. ?Wie is Russel Start? Bestaat hij eigenlijk wel?

Met dit ultieme voelgoedboek, dat de lezer meevoert naar het Den Haag aan het eind van de vorige eeuw, brengt Martin van Zaanen (1972) een daverende ode aan de muziek en het leven. Een moderne klassieker, net zo meeslepend als ‘Imagine’ en even aanstekelijk als ‘Club Tropicana’. Een mix van humor, wijsheid en inspiratie. En dat alles onder een steengoede beat.

Russel Start is voor € 12,50 (exclusief verzendkosten) te bestellen via www.russelstartpagina.nl
ISBN 978-90-816072-1-6?
http://twitter.com/RusselStart
auteur: Martin van Zaanen

Zoek product

Waarom Bestenzet

Scherpe prijzen

 

Betaling op rekening

 

Ontwerp & DTP

 

Eigen drukkerij

 

Gratis bestandscontrole  

 

Veilig en online betalen

 

Gratis en blanco bezorgd

 

Vast contactpersoon

 

Spoed levering mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Red Blue

Copyright By Bestenzet Printing. Drukkerij voor o.a: Boek drukken printen, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en posters. Alle online print en drukwerk!